best websites of the world

& Designshop in Rotterdam

Al gehoord van de Zwaanshals in Rotterdam? Nee, het heeft niets met de Erasmusbrug te maken. De Zwaanshals is een buurtje in het Oude Noorden langs de Rotte die momenteel volop in ontwikkeling is.

Hippe restaurants, verrassende winkels en vooruitstrevende ontwerpers strijken er neer en maken het tot een buurt in opkomst. De bekende winkel Kookpunt zit er al een aantal jaren en ook de ontwerpersmarkt Rotabs heeft al een naam opgebouwd, maar er is meer.

& Designshop
Eén van de leukste winkels in de Zwaanshals is ‘& Designshop’. Het is een winkel met meubels, verlichting en interieuraccessoires die je in geen andere winkel tegen komt.

Geen bekende merken maar juist unieke producten van talentvolle ontwerpers van nu. Zo hebben ze de instant klassieker ‘Endless Chair’ van Dirk van der Kooij in hun collectie en ook de weergaloze ‘chippensteel’ stoel van Oskar Zieta. Hun collectie zal de komende tijd uitgebreid worden met meer opzienbare ontwerpen.


De bevlogen eigenaren Elwin en Nynke zijn zelf ontwerpers en weten dus niet alleen mooie interieurproducten voor hun klanten te selecteren maar ze kunnen er ook enthousiast over vertellen. Daarnaast werken Elwin en Nynke aan een eigen collectie die ze uiteraard ook in de winkel verkopen.

Het eerste resultaat daarvan is het ‘I shot the pattern’ vloerkleed. Gemaakt van vilt en met een twist erin. Ik ben benieuwd wat voor moois ze nog voor ons in petto hebben.

Gerelateerd

Lotty Lindeman & Wouter Scheublin

Milaan_Lotty_Lindeman en Wouter_Scheublin_Gimmii_Nanda_Rave

Thanks, no sugar

Schommelbank Thanks no sugar Dirk Ploos van Amstel

Thuiskomen op de Lou Lounge

Lou lounge chair van Hanna Litwin en Romin Heide ofwel Famos

Bange lamp van Studio Toer

Fiet van Studio Toer

Industriële natuurtafel van Kranen/Gille

Plant tafel - Kranen/Gille

Een wolk van een caravan

Le-Nuage-wolk-caravan-aan-meer

Voor aan de muur

frederik-tafel

Designveiling voor weeskinderen in Nepal

weeskinderen-nepal3

Milieuvriendelijke designlamp Plumen

plumen-design-spaarlamp-11
Wat zit er in mijn winkelmand
x
Item
Aantal
Prijs
Verzendkosten
Gratis verzending vanaf 45 euro