best websites of the world

Houten binnendeuren, buitendeuren, kamer-en-suite deuren en paneeldeuren

Skantrea is een bekende naam als het gaat om binnendeuren, buitendeuren, kamer-en-suite deuren en paneeldeuren. En dat ze zichzelf serieus nemen, blijkt wel uit het feit dat ze op hun site zeggen dat niets zo snel en relatief eenvoudig een woonmetamorfose kan bewerkstelligen als een nieuwe deur.

Daar zit iets in. Een nieuwe keuken of badkamer is natuurlijk niet zo snel geplaatst als een nieuwe deur, maar een paar nieuwe kussentjes op de bank zijn natuurlijk zo neergelegd. Het lijkt dus een beetje als met ijssalons…die hebben ook allemaal een plaquette en 6 bekers in de vitrine staan, omdat ze tot ijssalon van het jaar zijn gekozen. Door wie zijn ze dan allemaal verkozen, vraag ik mij dan af. Er kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Mogelijk is de ene ijssalon door de vrouw van de eigenaar verkozen…en de andere door de hele straat. Weer een ander is door het lokale krantje verkozen en weer een ander door zijn leverancier. Ach, ik lees zelden de kleine lettertjes, dus ik zal het wel nooit weten. Misschien is dat in het geval van Skantrae ook wel het beste.

(red. 10-10-2010) Skantrae Design Center ter ziele
Enfin, makkelijke metamorfose of niet, wat ze op de site van Skantrae wel heel makkelijk hadden gemaakt, was het online samenstellen van je eigen deur via het Skantrae Design Center. Zelf je type, kleur, beslag, etc kiezen…het zit er helaas niet meer in. Het mooiste van deze tool was nog wel dat je nu eindelijk kon zien wat een architraaf was!

Buitendeuren, terrasdeuren en deuren op maat
Enfin, het buitendeuren assortiment van Skantrae omvat nog wel steeds een ruime keus in modellen, uitvoeringen, maten etc. De deuren zijn verschillend van prijs, of het nu gaat om terrasdeuren of buitendeuren, het is namelijk altijd een deur op maat.

Houten binnendeuren, kamer-en-suite deuren en paneeldeuren
Skantrae biedt tevens een ruime keus in (houten) binnendeuren en schuifdeuren. Er zijn diverse deurmodellen, uitvoeringen, maten, bijbehorend glas- en beslagprogramma etc. met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het aanbod van binnendeuren varieert van boardpaneeldeuren tot luxe deuren met honderden glas- en deurbeslagvarianten. Hierdoor kunnen verschillende soorten stijldeuren worden samengesteld. Van de populaire jaren ’30 paneeldeur tot aan de originele houten binnendeur.

En-suitedeuren, glasdeuren en stijldeuren
En wanneer je meer licht in je woning wilt, is een deur met glas een uitstekende keuze. Uiteraard kun je kiezen voor een glassoort die ook je privacy beschermt, bijvoorbeeld mat glas of wellicht een Glas-in-Lood variant.

Gerelateerd

Ladderzat en Just Doors

Chris-Ruhe-just-doors-kast

Marcel Wanders Pinned Up

Marcel Wanders portret stedelijk frame moooi

Creatieve Tentacle wandopsteling

Tentacle wandopsteling

Mushroom Mush van M.OSS design

Mush lamp groen - MOSS design

HMC expositie 2013

HMC afstudeerexpositie tafel van Liza Pater

Georganiseerde chaos met 'My Writing desk'

my-writing-desk-3

Spaanse kerstboom

Chrismy-van-Teresa-Sapey-voor-Vondom
Wat zit er in mijn winkelmand
x
Item
Aantal
Prijs
Verzendkosten
Gratis verzending vanaf 45 euro