best websites of the world

Maak je eigen kunst met ixxi

De allereerste keer dat ik een wandsysteem van ixxi zag was in de Toonkamer in Utrecht. Het was een ‘eigentijdse pixel verbeelding’ van het wereldberoemde schilderij ‘Meisje met de Parel’ van Johannes Vermeer. Wat is ‘ixxi’ vraagt je je af? ixxi is een heel geinig wandsysteem. Met koppelkruisjes en kaarten kun je in elk gewenst formaat je eigen ‘schilderij’ maken.

Foto’s van je trouwdag, foto’s van je kindje of allerliefste huisdier.. Iedereen heeft foto’s van speciale personen en bijzondere momenten. Personen en momenten die je nooit wilt vergeten. Die foto’s verdienen eigenlijk allemaal een speciaal plekje in huis, maar om nou tientallen fotolijstjes in je huis te zetten? ixxi maakt het mogelijk om al jouw favoriete foto’s in één decoratieve collage te plaatsen.

Maak zelf een ixxi
Op de website van ixxi kun je heel gemakkelijk jouw persoonlijke ixxi maken. Kies voor een ixxi-pixel, ixxi-collage of een ixxi-vergroting en bepaal zelf de maat. Vervolgens kun je jouw favoriete beeld(en) uploaden. Het is ook mogelijk om een beeld uit de beeldenbank te kiezen waarbij je bijvoorbeeld ook kunt kiezen voor beelden uit het Rijksmusem en het Teylers museum.

Je ixxi wordt gedrukt op kaarten van 20 x 20 cm , 10 x 10 cm of 14 x 14 cm (verschillend per product) en binnen vijf dagen heb je de kaartjes, inclusief koppelkruisjes (I-tjes en X-jes) en ophangstrip, in huis. Niet geheel onbelangrijk: het ixxi wandsysteem wordt in een hele mooie cadeauverpakking geleverd.

Gerelateerd

Black gold

Black gold van Quintus Kropholler

Hosier Lane

Hosier Lane Melbourne Urban art I Gimmii

Relatie mens en huis

Expositie Tante MAR © MARIJN BAX

Zweeds design meets Afrikaans fornuis

Fornuis Baker Cookstove van Claesson Koivisto Rune voor Afrika

STiTCH tafel en STiTCH kruk van Akiko Kuwahata

STiTCH-Stool

Tres Tintas does it again

Behang-Missiva-confetti-van-tres-tintas1

Schilderen met koffie

Red-Hong-Yi-met-haar-koffiekopje-tbv-portret-Jay-Chou

Kussens met een verhaal en smoel

Catu en Hanoi kussens Imperfect Design

Tree Fungus van Floris Wubben

Tree Fungus Floris Wubben
Wat zit er in mijn winkelmand
x
Item
Aantal
Prijs
Verzendkosten
Gratis verzending vanaf 45 euro