5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Badkamer inspiratie

» Naar de shop

De kans is aanwezig dat jullie niet helemaal zo´n grote badkamer hebben als de beauties op deze inspiratie foto´s. Ik in ieder geval niet. Maar toch is het heerlijk om ideeën op te doen, want je kunt altijd kleine delen ervan weer meenemen in je volgende project!

HOUTEN TAFEL
Van de eerste badkamer vind ik vooral de houten tafel waaruit de gaten voor de wasbakken zijn gesneden fantastisch. De spiegels zijn uit Frankrijk geïmporteerd.

Samen met de betonnen vloer geeft het deze badkamer  een echte Old-World look. Vergeet ook niet even een blik te werpen op de twee kasten die aan weerszijden staan.

UNIEKE LADEN
Op de tweede foto valt het marmer natuurlijk op. Je moet er van houden, maar het heeft wel iets ´groots´. De houten vloer maakt weer dat het geheel niet te kil wordt. Lekker veel opbergruimte ook in de vorm van unieke laden.

Badkamer inspiratie Gimmii 2LARRY LASLO
De derde badkamer werd ontworpen door Larry Laslo voor de Kips Boys and Girls Club  Showhouse in New York. Hier is het marmer zelfs nog nadrukkelijker aanwezig in de vorm van generfd Italiaans marmer. Mij trekt vooral de wastafels en hun frames erg aan.

Badkamer inspiratie 3AAN BEIDE ZIJDEN VAN JE BAD
De laatste badkamer heeft als belangrijkste boodschap dat je ook een wastafel opstelling aan iedere kant van je bad kunt plaatsen. Zit je elkaar echt nooit meer in de weg! De spiegel komt uit Londen en wordt geflankeerd door twee horizontale lampen.

Badkamer inspiratie Gimmii 4

Bron: materialgirls

Ook leuk om te lezen