5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Gepimpt afvoerputje

» Naar de shop

Aangezien je je elke dag in de badkamer wast, wil je natuurlijk wel dat dat een schone omgeving is. Schoonmaken is noodzakelijk maar verre van het leukste wat er is. Ontwerper Oh Kyoung Hea heeft daar wat grappigs en heel simpel op bedacht, namelijk de Carack Drain Design. Specifiek bedoeld voor het afvoerputje waar haren en vuil zich vaak ophopen en ontzettend kunnen gaan stinken. De Carack Drain Design is gemaakt van roestvrij staal en heeft een rubberen poppetje dat gaat ‘dansen’ wanneer het water niet goed wegstroomt. Zo weet je dat het tijd is om het schoon te maken.

Wat meer foto’s en een filmpje hieronder. De Carack Drain Design is voor zover bekend nog niet te koop. Ook vragen we ons af of het een universeel ontwerp is. Hoe zit dat eigenlijk met die doucheputjes?

Carack Drain Design afvoerputje stop door ontwerper Oh Kyoung Hea Carack Drain Design afvoerputje stop door ontwerper Oh Kyoung Hea Carack Drain Design afvoerputje stop door ontwerper Oh Kyoung Hea Carack Drain Design afvoerputje stop door ontwerper Oh Kyoung Hea

Bron: Yankodesign

Ook leuk om te lezen