Vrolijke speelse Italiaanse badkamers

» Naar de shop

Italie, daar houden wij van! Want keer op keer worden wij verrast door ontwerpers uit dit zonnige Zuid-Europese land. Groot fan ben ik persoonlijk van B&B Italia. Prachtig om te zien wat zij allemaal op de markt brengen. Er hangt dan vaak ook een behoorlijk prijskaartje aan.

Lasa idea mag er wat ons betreft ook zijn. Opmerkelijke ontwerpen waardoor het wellicht niet ieder zijn of haar smaak is. Lasa Idea is net begonnen met een glamoureuze collectie in termen van kleur en originaliteit. Flux_US combineert de nieuwste materialen met een moderne ontwerp benadering  om deze nieuwe en innovatieve inrichtingen te creëren. Oranje, groen, paars en roze zijn de belangrijkste kleuren die in deze collectie worden gebruikt. De resultaten zijn vrolijk en speels waarin ovale vormen de boventoon voeren in spiegels, kasten en zelfs handdoeken.

Daar is  nog een bijkomend voordeel. Alle LasaIDEA elementen zijn verkrijgbaar in 50 verschillende glanzende kleuren als wel 50 verschillende matte kleuren. Of wat te denken uit de keuze uit 10 verschillende houtsoorten? En dan kunnen ze ook nog worden aangepast aan jouw wensen. Helemaal af, nits meer aan doen zeggen wij! Tijd om te relaxen.

Lasa IdeaLasa Ideaflux-05

Ook leuk om te lezen