5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Simpele en goedkope veranderingen voor de badkamer: Deel 2

» Naar de shop

Zaterdag deelden we al vier badkamer verandertips met je. Bij de volgende vier moet er zeker één of twee bij zitten waar jij je badkamer weer helemaal mee up-to-date brengt.

1. Maak het ruimer
Kleine badkamers lijken ruimer wanneer je de grote wastafel met kastje eronder vervangt door een kleine wastafel. Een slanke mand onder de nieuwe wasbak kan de opbergruimte die je verloren bent vervangen. Een goedkoper idee is om de deurtjes van het kastje onder de wastafel eraf te halen. Werk de gaatjes die zo zijn ontstaan dicht, schuur het kastje en geef het een nieuwe laag verf. Koop vervolgens manden of andere opbergbakjes van mooie materialen in bijpassende kleuren, om opgerolde handdoeken en andere accessoires in op te bergen.

2. Slimme switch
Voor minder dan €20 kan je de knoppen op kastjes, deurhendels en lichtschakelaars vervangen en op elkaar afstemmen.

3. Lekker zacht
Vrolijk de badkamer op met een nieuwe set handdoeken, badmat en bijpassend douchegordijn. Drukt dit alles iets te zwaar op het budget, vervang dan alleen de kleinere handdoeken of washandjes en voeg de duurdere badhanddoeken later toe. Een shopping tip: Kijk eens op de kinder- of tienerafdeling van je favoriete winkels, voor vrolijke kleuren en patronen die een ingedutte badkamer tot leven zouden kunnen laten komen.

4. Gekleurd onder je voeten
Een nieuwe tegelvloer kan veel materiaal en arbeidskosten met zich meebrengen. Deze laatste tip is wel de meest uitdagende en wellicht daarom ook de verandering met de meeste fun. Wees creatief en creëer je eigen ´houten´ vloer! Krijtjes, liniaal, afplaktape en natuurlijk verf die waterafstotend en slijtvast is zijn het begin van een hele andere look.

Succes ermee!

Bron: pointclick

Ook leuk om te lezen