5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Simpele en goedkope vernieuwingen voor de badkamer: Deel 1

» Naar de shop

We willen allemaal wel een mooie nieuwe badkamer. Maar als je de middelen er niet voor hebt, kan je ook met een klein budget en een beetje creativiteit veel doen! Probeer één of twee van deze simpele ideeën om deze bijzondere ruimte in je huis er weer als nieuw uit te laten zien.

1. Een frisse look
Een bad krijgt weer een heel nieuw leven wanneer de lelijke plekjes netjes worden bijgewerkt en er nieuwe kranen opgezet worden. Goedkoper dan een heel nieuw bad!

2. Kastjes weer als nieuw
In een weekend kan je de badkamerkastjes schuren en opnieuw schilderen. Vraag de medewerkers van je doe-het-zelf zaak eens of er wellicht nog wat verf over is van klanten die een kleur hebben gemixt en niet alles nodig hadden. Je zou zo maar je perfecte kleur kunnen vinden!

3. Nieuwe haakjes
Afneembare haken zijn steeds mooier en beter in kwaliteit geworden. Zoek weer eens naar nieuwe varianten die jouw badkamer echt een ander gezicht zullen geven.

4. Zeg es aaah
Probeer eens glazen stenen of matglas voor het badkamerraampje om meer privacy te creëren. Met een paar bijpassende accessoires op de wastafel verander je de look van blah naar spa!
Wordt vervolgd …

Bron: pointclick

Ook leuk om te lezen