Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tandenborstel met buikje

» Naar de shop

Ik hou wel van designers die iets moois maken van een object dat er altijd al hetzelfde uit heeft gezien. Denk bijvoorbeeld aan de tandenborstel: de haartjes wat schuiner, harder of zachter of een andere kleur. Dat zijn over het algemeen de variaties die je tegen kunt komen.

DEWS
Bij de New Yorkse design studio RYAN HARC hebben ze echt iets anders gedaan.  Een tandenborstel met een rond buikje, genaamd DEWS. Door het feit dat de borstel een magneet aan de onderkant heeft én door het ronde buikje, blijft de DEWS vanzelf staan. Dus naast het feit dat hij er goed uitziet hoef je er met de DEWS dus ook niet bang voor te zijn dat de kop van je tandenborstel met onhygiënische oppervlakten (zoals de wastafel) in aanraking komt.

Plezier in de badkamer
Voor nog meer tandenpoetsplezier, en dan ook voor de kids, lees dan onze post over tandpasta Oscar en tandpasta Pete. Voor nog een voorbeeld van een product dat er altijd al hetzelfde uit heeft gezien, maar wat toch ook mooier kan, klik hier. Via RYAN HARC kun je contact opnemen met de designers van de DEWS.

Ook leuk om te lezen