5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wat je allemaal wel niet kunt met het 24mm systeem

» Naar de shop

Het te gekke van het 24mm systeem van Arend Groosman is dat de mogelijkheden oneindig zijn. Een aantal ontwerpen heeft hij uitgewerkt in een 24mm collectie, die als geen ander de natural look aan je interieur geeft.

Tv meubel 24mm systeem

Hier een voorbeeld van een TV meubel dat custom made is gecreëerd voor een klant met behulp van het 24mm systeem. Arend Groosman vertelt: ” De opdracht was een tv meubel met het ’24mm’ systeem waarbij de tv weggewerkt kan worden. Wanneer de deur dicht zou zijn, zou het niet mogen opvallen dat de kast een tv meubel is.”

Arend Groosman tv meubel - Gimmii

Oog voor detail, keur en compositie

De klant is iemand die veel liefde heeft voor licht en kleuren en hoe alles elkaar beïnvloed. Het is iemand met oog voor detail, kleur en compositie. Plus iemand die graag een groot tv scherm wilde. Een mooie uitdaging voor Groosman, die een gebalanceerd ontwerp moest maken op een relatief kleine muur. 

Open structuur

Groosman heeft gekozen voor een open structuur, zodat het tv meubel subtiel oogt. In het grote element past de tv, in het kleinere kastje de Blue ray speler en in de allerkleinste de afstandsbediening. Verder zijn de kleuren dezelfde als de omringende muren óf grijstinten die een tint hiervan hebben. Super mooi geworden, vinden wij.

Gimmii shop

Wil jij ook een ontwerp van Arend Groosman? Kijk dan in de Gimmii shop of neem voor maatwerk contact op met info@gimmii.nl of bel 030-2540811.

Arend Groosman 24mm tvmeubel - Gimmii
Arend Groosman 24mm systeem kast - Gimmii
Arend Groosman 24mm kast - Gimmii
Arend Groosman 24 mm systeem tv meubel - Gimmii
Arend Groosman tv meubel - Gimmii

 

Ook leuk om te lezen