5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tjimkje de Boer heeft natuurlijk al prachtige rice field lampen gemaakt. Deze Ornaments lamp die ze uitbrengt via Knap Ontwerp Amsterdam in samenwerking met Post Acoustic, heeft weer een hele ander invalshoek. Deze, ook akoestische lamp, haalt  zijn inspiratie uit plafond ornamenten van mooie huizen.

De ontwerpen zijn een drieluik geworden. Drie lampen die allemaal net een andere vormgeving hebben meegekregen. De organische structuur zorgt voor een goede combinatie met de akoestische eigenschappen van het gebruikte materiaal Basotect. Tjimkje de boer laat het oppervlak en daarmee de akoestische effectiviteit aanzienlijk vergroten door de platte plaat Basotect te extruderen.

Ornaments acoustic light Knap Ontwerp - gimmii shop

Akoestische plafonniere en hanglamp

Het ingenieuze gebruik van het materiaal in combinatie met de toegepaste LED verlichting, zorgt voor een systeem dat zowel het licht als de akoestiek binnen een ruimte reguleert. Wat wij misschien nog wel het mooist vinden is dat hij zowel als hanglamp opgehangen kan worden, maar ook als plafonniere. A good plafonniere is natuurlijk hard to find!

Ornaments lamp in de gimmii shop

Deze ornamenten lampen zijn geschikt voor horeca, kantoren, maar ook voor je woonkamer. De drie verschillende Ornaments hebben alle drie een oppervlakte indicatie van 1,9 m2. Heb je een grotere ruimte kijk dan ook bij de Rice Field, in de gimmii shop te  koop als single Rice Field en als grotere Rice Field double hanglamp.

Knap Ontwerp & Post Acoustics plafonniere en hanglamp - gimmii

 

Ornaments afmetingen Knap Ontwerp akoestische verlichting - gimmii

Ook leuk om te lezen