5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Dat je met een hoofd vol ideeën, een droom en een dosis wilskracht je eigen label creëert bewijst Anne Carina ‘Rina’ Sikkema met haar label Anne Carina Textiles. Sinds twee jaar is ze hard aan het werk deze droom verder vorm te geven, letterlijk en figuurlijk, want vorm is waar het allemaal om draait in haar collectie. De vorm die ontworpen wordt op papier, haar weg vindt in de digitale grafische wereld, maar uiteindelijk ‘in’ het ontwerp verschijnt als eyecatcher en handtekening. Zoals ze zelf zegt: “Het mooiste van mijn vak is dat een ontwerp uit de toverdoos een weg vindt in de realiteit.”

Anne Carina Textiles

Handgemaakt design op maat

Het liefst maakt Anne Carina design op maat. In overleg met de klant een wereld vol mogelijkheden verkennen, dat dusdanig vertalen naar een ontwerp zodat de toekomstige eigenaar een stukje van zichzelf met een vleugje ‘Rina’ in huis heeft. De collectie bestaat uit (woon)accessoires en tassen. Het hele proces, van de eerste schets tot de laatste afwerking, heeft Anne Carina zelf in de hand.

De producten worden gemaakt van een hoogwaardige polyestervezel die zeer duurzaam en 100% recyclebaar is. Door een speciale techniek belandt de inkt niet op maar in het product waardoor het uiterst slijtvast en duurzaam is. Wij zijn fan van dit label en hopen dat we nog veel zullen zien van deze ondernemer!

handgemaakt vloerkleed Rina Sikkema
Anne Carina Textiles
Anne Carina Textiles
Anne Carina Taxtiles
Anne Carina Taxtiles
AnneCarinaTextiles2014_006
AnneCarinaTextiles2014
Anne Carina Taxtiles
handgemaakte handtas
Anne Carina Taxtiles
Rina Sikkema Gimmii
Rina Sikkema Gimmii

zwart-wit fotografie: Joe Wray

film: Bert Nijman

Ook leuk om te lezen