Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

AVL Office Chair en bekende billen

» Naar de shop

Kunstenaar Joep van Lieshout heeft met deze AVL Office Chair een minimalistische stoel met rechte, strakke lijnen neergezet. Hij beeldt het zitten in zijn pure vorm uit, bijna kubistisch zou je kunnen zeggen. Een functionele bureaustoel en vergaderstoel, wars van trends.

Obama en andere wereldleiders op de AVL Office Chair

De AVL kantoorstoel heeft al heel wat bekende billen mogen begroeten. Tijdens de nucleaire wereldtop NSS (Nuclear Security Summit) in Den Haag zaten Obama, de andere wereldleiders en hun ministers op zijn schoot. Voor de gelegenheid had Atelier van Lieshout en Lensvelt de rugleuningen verhoogd voor nog meer ‘status’.

AVL Office chair with Obama by Lensvelt - Gimmii

Klassiek advocatenkantoor én veelbelovende hippe startup

Wij zien hem verder zó voor ons in een klassiek advocatenkantoor, maar in combinatie met een strakke gietvloer en een modern bureau is het tegelijkertijd de ideale stoel voor een veelbelovende, hippe startup.

Urenlang het beste uit jezelf

De stoel is in hoogte verstelbaar door middel van een gaslift en heeft een doordacht neig-mechanisme waarmee je úrenlang het allerbeste uit jezelf kunt halen, zonder te worden afgeleid door een pijnlijke rug of een gevoelig achterwerk. Zwenkwielen dragen bij aan het goede gevoel. Een kantoorstoel die je messcherp houdt dus.

Old Saddle leer in de Gimmii shop

In de Gimmii shop is de AVL Office chair uitgevoerd in de meest luxe Hulshof Old Saddle leer bruin, plantaardig gelooid en op ambachtelijke wijze met de hand gepatineerd. Maar wil je een andere kleur leer of een gestoffeerde AVL kantoorstoel (bijvoorbeeld Kvadrat Steelcut Trio) dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem contact op via info@gimmii.nl.

P.s. Hieronder nog een foto van hoe de AVL Office chair werd toegepast in 925 (ninetofive), het mediabedrijf van Jort Kelder (foto Frans Strous).

Lensvelt NaBT tafel en AVL Office Chair voor 925 mediabedrijf van Jort Kelder - foto Frans Strous
AVL bureaustoel Old Saddle leer bruin AVL office chair bureaustoel Old Saddle leer AVL office chair bureaustoel Old Saddle leer AVL office chair bureaustoel Old Saddle leer AVL office chair van Lensvelt in Old Saddle leer AVL office chair van Lensvelt in Old Saddle leer AVL office chair van Lensvelt in Old Saddle leer
AtelierVanLiesvelt_AVLOfficeChair-Lensvelt-Gimmii
AVL Office Chair by Lensvelt gestoffeerd - Gimmii

 

 

Ook leuk om te lezen