Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Weg met anonieme baden zonder eigen smoel. NotOnlyWhite (NOW) verblijdt Nederland met twee nieuwe expressieve vrijstaande baden LOOP en AXIS. Het zijn kunstwerken op zich, maar combineren ook lekker met de bestaande wastafelcollecties en badkamermeubels van dit eigentijdse label.

Bad LOOP en AXIS
Bad Loop is ei-vormig zacht en sierlijk, terwijl bad Axis juist strak rechthoekig is. De laatste heeft natuurlijk wel comfortabele rondingen en een schuin gedeelte van binnen. Beide luxe baden zijn gemaakt van solid surface materiaal en kunnen als extraatje bijvoorbeeld worden geleverd met een afvoerplug in hetzelfde materiaal als het bad.

AXIS vrijstaand strak bad van NotOnlyWhite / NOWBadplankjes LOOP en AXIS
Om het geheel hip af te maken heeft NOW ook het LOOP badplankje ontworpen. De vorm van de accessoire loopt mooi mee met de rondingen van het Loop bad. Ook bad AXIS kreeg natuurlijk zijn eigen badplankje met de gelijknamige naam. Axis plankje volgt de rechte belijning van het bad. Badderen, lezen en smikkelen in stijl dus. Het materiaal van de plankjes is Himacs en de kleurkeuze is eigentijds reuze.

LOOP badplankje van NotOnlyWhite NOW

Binnenkort trouwens meer over de eveneens nieuwe vrolijke badkameraccesoires van NotOnlyWhite, waarvan al een sneak-preview op sommige foto´s.

AXIS badplankje van NotOnlyWhite NOW

Ook leuk om te lezen