Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bank Spike; leuk voor wie durft!

» Naar de shop

Bank Spike is de allernieuwste aanwinst in de hippe, jonge én betaalbare collectie van Pode. Eerlijk is eerlijk; het kostte mij persoonlijk wat tijd om aan het model te wennen, maar inmiddels zie ik de lol er absoluut van in. Het is echt een bankje met humor! Het super schattige, bijna ‘knullige’ poefje is overigens echt mijn favoriet.

Super eigenzinnig

Spike is door zijn eigenzinnige uiterlijk écht een bankje voor mensen met lef of humor. De naden zijn op een speelse manier over de zacht gewatteerde rug en zitting gestikt. Dit geeft de bank een uniek karakter. Het gekleurde frame loopt vrolijk door vanuit het onderstel en klemt zich stevig vast aan de zijkanten van de bank. Door zijn zacht gewatteerde rug en zitting heeft de bank echt een heerlijk zitcomfort!

Iets minder lef

Zie jij de lol van de Spike wel in, maar heb je iets minder lef? Het is natuurlijk ook mogelijk om de stof en het frame wat neutraler te houden.

Bank Spike van Pode

Creëer jouw unieke en favoriete bankje

De Spike is leverbaar in 16 verschillende stofsoorten, met in totaal 85 verschillende kleuren. Eventueel is het zelfs mogelijk om, bij een aantal stoffen, kleuren buiten de standaard Pode bundel te kiezen. Leer is ook mogelijk op de Spike, maar dan moet je rekening houden met extra naden (in het midden van de arm en de poef). Het frame is verkrijgbaar in álle Pode lakkleuren. Lekker mixen en matchen dus om jouw favoriete en unieke bankje te creëren!

Pode bank Spike

Focus op de gebruiker

De ontwerper van deze eigenwijze bank is overigens de Duitse Joachim Nees. Hij werkt o.a. voor bekende fabrikanten, zoals Rolf Benz, Interprofil en De Sede Group. Joachim focust zich bij het ontwerpen van een meubel altijd op de toekomstige gebruiker: “De mens is de maat”. Een aantal van zijn ontwerpen werden beloond met mooie prijzen, zoals de Red Dot Design Award, de IF Design Award en de Interior Innovation Award.

Bank Spike van Pode van ontwerper Joachim NeesBank Spike van Joachim Nees voor PodePode bank Spike

Ook leuk om te lezen