5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Barkruk Hensen van Kranen & Gille voor New Duivendrecht

» Naar de shop

Soms is een goede barkruk alles wat je nodig hebt.  Zie hier de Hensen barkruk van Kranen/Gille voor New Duivendrecht. Lekker ontbijtje of je wijntje of biertje erbij en Bob is your uncle. Maar hoe kwamen Jos Kranen en Johannes Gille aan hun inspiratie?

Iconische Dutch Design barkruk

Barkruk Hensen is vervaardigd uit staal. Hij dankt zijn uiterlijk aan de torenhoge werfkranen waarop Kranen/Gille uitkeken vanuit hun eerste studio aan de oevers van de Maas. Hij is stoer, maar lichtgewicht met een verrassend comfortabele zit. Niet voor niets dus dat Hensen een plekje heeft veroverd in het illustere gezelschap van iconische Dutch Design stoelen.

New Duivendrecht barkruk Hensen van Kranen en Gille

Bij deze barkruk krijg je in eerste instantie visioenen van een lekkere industriële look in jouw restaurant, bar of business. Maar ook voor een thuisproject staat hij zijn kruk: borrelen aan je thuisbar was nog nooit zo strak.

Aantrekkelijk blauw en classy zwart & wit

Ik voel mij persoonlijk erg aangetrokken tot van het Kranen/Gille lichtblauw van de Hensen serie, maar wit en zwart is very classy as well. New Duivendrecht bracht ook de Hensen eettafelstoel en Hensen loungestoel van Kranen/Gille uit. Allemaal te koop in de Gimmii shop.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de overige collectie Kranen/Gille en van New Duivendrecht natuurlijk.

Hensen barkruk New Duivendrecht (ontwerpers Kranen en Gille)
Hensen barstoel blauw New Duivendrecht restaurant Madrid-foto Kranen en Gille

Ook leuk om te lezen