5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Het begon allemaal met het idee voor een kruk. Visser & Meijwaard bestudeerden gymnastiekbokken en werden getriggerd door de dierlijke vormen en de grappige manier waarop de benen zijn geplaatst. Volop inspiratie voor de Truecolors collectie.

Barkruk Truecolors

Hier tijd en aandacht voor de barkruk Truecolors, omdat het (bijna) weekend is, omdat het zomer is en omdat er altijd wat te vieren valt. Een goede barkruk moet lekker zitten, lekker ogen en makkelijk schoon te maken zijn.

Bar stool black Bar bench light grey Bench yellow by Visser & Meijwaard

Makkelijk schoonmaken & lekker ogen

Dat makkelijk schoonmaken garanderen Steven Visser & Vera Meijwaard door het gebruikte industrieel PVC doek. Element ‘lekker ogen’ is ook in de pocket vanwege de vormgeving en het mogelijke kleurgebruik. Stijlvol zwart of lichtgrijs, maar ook knallend rood, oranje, geel, groen of blauw. Whatever suits your tuin, huisbar, eettent of kroeg. De kers op de taart is de YKK rits, een belangrijk onderdeel van de identiteit van de Truecolors barkruk.

Barkruk Truecolors zit als een koning

Kussens op een barkruk zie je niet vaak, maar met dit concept zit je als een koning. Vanwege de rits kan de zitting ook heel makkelijk vervangen worden. Laat die ontbijtjes en feestjes maar komen… Gimmii helpt je in de Gimmii shop aan de barkruk Truecolors als je wilt.

Barkruk Truecolors van Visser & Meijwaard
Visser & Meijwaard collection Truecolors Milan photo Gimmii

Ook leuk om te lezen