Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De laatste voorbereidingen voor de Dutch Design Week (20-28 oktober 2012) worden getroffen. Een groepstentoonstelling die ook zeker niet gemist mag worden is BASED IN AMSTERDAM. In het Pompgebouw op Strijp T in Eindhoven laten zes ontwerpers en een design label bestaand, maar vooral ook nieuw werk onder deze naam zien.

Bijzonder en nieuw
Ontwerpers Pepe Heykoop, Geke Lensink, Jesse Visser, Femke van Gemert, Elise Oussoren en Laurens van Wieringen slaan de handen ineen. Daarnaast toont het Transnatural label een aantal bijzondere objecten van o.a. Jolan van der Wiel en Lex Pott & David Derksen.

Pompgebouw
De setting van de groepspresentatie, het Pompgebouw, wordt door de ontwerpers & het label gezien als een avontuur. Het is een jaren 80 gebouw waar in het verleden het water voor het Philips terrein werd gezuiverd. Alle pompen, leidingen en filterbakken zijn nog intact. Het kleurrijke industriële karakter van het gebouw vormt een spannende achtergrond voor de tentoonstelling Based in Amsterdam.

Een explosie
De opzet van deze groep creatievelingen is om door middel van een explosie aan bekende en nieuwe ontwerpen, het gebouw over te nemen. Iedere vierkante meter zal worden benut om een grote diversiteit aan vormgeving te tonen. Wij zijn benieuwd.

 

 

 

 

 

 

 

Ook leuk om te lezen