Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

We kennen Louise Cohen vooral van haar LIFE IS GREAT producten ,die outdoor living een hele andere dimensie geven. Met haar CREATE YOUR OWN kun je vooral lekker zelf aan de slag. Haar laatste collectie heet: BE BEAUTIFUL. We love de positieve upbeat benamingen van (de onderdelen van) haar collecties.

BE BEAUTIFUL
De BE BEAUTIFUL collectie bestaat namelijk ook weer uit de BE DIFFERENT vazen en de BE BRILLIANT lampen. We lichten er hier de vazen uit, die als tweede naam vice versa meekregen. De vazen zijn eigenlijk te klein voor een normale bos bloemen. Door te combineren en ze te overgieten met een laag latex ontstaat er een nieuwe vorm en een keuze uit verschillende vazen.

Op een voetstuk
Alle bloemen worden verder op een voetstukje gezet. Op die manier bloeien zowel de bloemen als de vazen. Er zijn zes verschillende vice versa vazen namelijk nummer 2,3,4,5,6 en 7. Waar nummer 1 is gebleven kan je zelf aan Louise vragen. Onze favorieten zijn nummer 5 en 6. Ze verschillen in grootte maar zijn wel allemaal € 108 via Louise Cohen.

Ook leuk om te lezen