De 3 identiteiten van BEAM lamp van Josje Schut

» Naar de shop

De BEAM lampen van Josje Schut boosten 3 identiteiten. Dat Josje graag speelt met haar ontwerpen blijkt ook uit haar SCALE fruitschaal, die verschillende vormen kan aannemen. De BEAM lamp heeft 3 duidelijke functies meegekregen.

BEAM lamp is hanglamp, wandlamp én plafondlamp

Hanglampen in overvloed, maar wat de BEAM van Josje Schut zo bijzonder maakt is het gebruik van hout met het unieke lichtspel tussen de latjes door. Met behulp van de drie meegeleverde haakjes straalt hij echter ook als plafonniere. Niet te vergelijken met de plafondlampen van de bouwmarkten natuurlijk. Maar mijn persoonlijke favoriete toepassing is misschien toch wel als wandlamp. Omdat het prachtige zonne-achtige licht zo nog duidelijker tot zijn recht komt. Fantastisch!

BEAM lamp collectie Josje Schut

BEAM lamp hout

Josje Schut timmert goed aan de weg en kreeg veel lof op de Dutch Design Week. Haar producten zijn toegankelijk, ook in prijs. De BEAM lamp is er in twee formaten: Small en Large voor €125 en €175. Ben je ook zo enthousiast als wij over deze houten lampen? Ze zijn te koop in de Gimmii shop.

N.B. Gratis verzending in Nederland en België voor bestellingen boven €45,-. We ship worldwide, so get in touch with us at info@gimmii.nl for a quote.

BEAM wandlamp hanglamp van Josje Schut
Gimmii Dutch Design Days BEAM Wandlamp van Josje Schut en Fragments Mist hanglampen Marc van der Voorn

 

Ook leuk om te lezen