Met deze scooter mag je gezien worden! Waarmakers, bestaande uit Maarten Heijltjes & Simon Akkaya, houdt van ontwerpen die een positieve sociale impact hebben. Naar eigen zeggen, hebben zij de groenste scooter ooit ontworpen. Geloof het of niet, de Be.e scooter is serieus gemaakt van planten. Het is namelijk een elektrische scooter zonder frame met een monocoque chassis van vlas en bio-hars.

Be.e scooter

Waarmakers is in samenwerking met InHolland, NPSP en Van.Eko gekomen tot dit duurzame ontwerp. Natuurlijk, sterk en lichtgewicht. Ook een lekkere grote interne opbergruimte ontbreekt niet. Dat zit wel goed met die positieve sociale impact. Een ontwerp om trots op te zijn!

Be.e scooter van planten van WaarmakersBe.e scooter van vlas en biohars van WaarmakersBe.e bioscooter van Waarmakers in Gimmii MagazineBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van WaarmakersBe.e scooter van Waarmakers

Ook leuk om te lezen