5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Magie, speelsheid en schoonheid verenigd in één ontwerp; dat is de Big Bubble lamp van Alex de Witte. Deze lamp om bij weg te dromen, won niet voor niets de Design District Award 2013 voor beste product. Alex vertelde Gimmii dat het idee voor “The Big Bubble” tijdens het bellenblazen is ontstaan. Een organische manier van creëren.

Verwondering en schoonheid van reflecties in glas

Wij lieten onze gedachten samen gaan over mooie toepassingen van de Big Bubble lamp. Menige horecagelegenheid, winkel, openbare ruimte, hal, maar ook lofts en woningen met hoge plafonds kunnen beter tot hun recht komen met de magic Bubble. Alex verduidelijkt: ¨Verwondering en de schoonheid van reflecties in het glas wilde ik vangen in een eindproduct. Een eindproduct dat steeds uniek en anders van vorm is en mede wordt gevormd door de omgeving waarin het hangt.¨

Big Bubble lamp met stoel

Unieke Big Bubble lamp

De “Big Bubble” lampen zijn voorzien van dimbare LED verlichting en variëren in grootte van circa 90 cm tot 115 cm hoog met verschillende diktes. The Big Bubbles hanglampen werden tijdens Design District geshowd samen met zijn Light Breeze lamp.

N.B. Check ook de Colored Bubbles en de Mama Bowl van Alex de Witte.

Lampen Big Bubble met ontwerper Alex de Witte

Foto’s : Chris van Koeverden

Ook leuk om te lezen