Bijzettafel Hilt; oase van rust met grappige kwinkslag

» Naar de shop

Het nieuwe label Stilst staat voor beheerste schoonheid, voor een veilige plek creëeren in deze drukke wereld. Hun bijzettafel Hilt is bijvoorbeeld een oase van rust voor je interieur met een grappige kwinkslag.

Makkelijk op te tillen

Hilt is de naam voor het houten dwarsstuk van een schopsteel. Bij deze bijzettafel functioneert de hilt om de tafel makkelijk op te tillen en te verplaatsen naar waar je maar wilt: je bank, je luie stoel of je bed. De verwijzing naar gereedschapsstelen zorgt dat je het intuïtief wilt optillen en het essenhout geeft een warme, aangename touch.

Bijzettafel Hilt by Stilst - Gimmii

Bijzettafel Hilt van Stilst

Het ronde blad is van wit geverfd beuken multiplex. De gebogen rvs strip aan de onderkant brengt de tafel in balans met de gebogen houten poot. Daardoor heeft de tafel drie poten en zal altijd stabiel staan, ook als de vloer niet helemaal vlak is. Echt een opvallend onopvallend item in je woonkamer, die zich aanpast aan elke gelegenheid. Wij zien hem ook helemaal voor ons als nachtkastje / nachttafeltje.

Bijzettafel Hilt by Stilt - Gimmii Coffee table Hilt by Stilst - Gimmii Dutch design Bijzettafel Hilt van Stilst - Gimmii Dutch design

Ook leuk om te lezen