Blast Console laat elke laag hout op tastbare manier zien

» Naar de shop

What a blast, dit wandelement. Ruben van der Scheer gaat bij de creatie van deze Blast Console los met de zandstraler. Voelen jullie er ook de liefde voor elke vezel van hout afspatten? Zie ook de stoere ’the making of the Blast Console’ video.

Blast Console gezandstraald wandelement

De Blast Console bestaat uit 1 groot stuk mooi Douglashout, gesneden in specifieke hoeken en deels bedekt voordat hij diep gezandstraald wordt. Deze techniek laat de verschillen in dichtheid van elke laag (jaar) van het hout op een tastbare manier zien.

Voor je dierbaarste objecten of planten

Console staat eigenlijk voor een tafeltje die speciaal is gemaakt om tegen de muur aan te zetten. Deze Blast Console van Ruben plaats je aan je muur, om je dierbaarste objecten tentoon te stellen. Plantjes doen het er ook goed op, maar eigenlijk is het zonde om er te veel op te zetten. Dat leidt alleen maar af van de beauty van het zo vakkundig blootgestelde hout. 

Uit de combinatie van het moderne zandstralen en ambachtelijk houtbewerken zijn 2 formaten Blast Consoles geboren: Small en Large. De afmeting van S is cira 20 x 20 x 8 cm en van L circa 40x 20 x 10 cm. Te koop in de Gimmii shop voor respectievelijk €130 en €190.

Wandelement Blast Console Large by Ruben vander Scheer
Woonaccessoire Blast Console Large Ruben vander Scheer
Blast Console Large Ruben van der Scheer
Blast Console Small Ruben vander Scheer
Ruben van der Scheer Blast Console Small douglaspine
Wallelement Console Small Ruben vander Scheer
Sandblasted Blast Console Small by Ruben van der Scheer

Ook leuk om te lezen