Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De boekenplank Beat-shelf van Van Tjalle en Jasper heeft een funky vormen die doet denken aan ‘ de beat of the drum’ of ‘ de beat van je hart’. Vormgeving: check. Verder nodigt hij je boeken uit om naast, in of op de beats plaats te nemen. Boekensteunen zijn niet meer nodig. Functionaliteit ook check dus.

Niet alleen je boeken, ook je andere lievelingsaccessoires krijgen echter een uitnodiging. Want wie zegt dat je hem (alleen) als boekenplank zou moeten gebruiken? Misschien wordt je wel warm van een compositie van meerdere Beat-shelves? Ze voelen zich het meest thuis aan de muur, maar zijn ook heel charmant als losstaand object.

Boekenplank Beat-shelf

Omdat wij in de ban zijn van dit swingende boekenaltaar biedt de Gimmii shop hem te koop aan.  Kies dus gauw voor een Beat-shelf in de houtsoort waarvan jouw hart het hardst gaat kloppen: berken multiplex, olijf essenhout, Amerikaans notenhout of Europees eikenhout. De prijzen zijn € 345, € 425, €445 of €485. Check ook snel de andere designs van Van Tjalle en Jasper. They do great lighting too!

Boekenplank Beat shelf eikenBoekenplank Beat shelf essen Van Tjalle en JasperPlank Beat shelf essen Van Tjalle en JasperBeat shelf Van Tjalle en JasperPlank onderaanzicht logo Van Tjalle en JasperPlank Beat Shelf noten onderaanzichtBoekenplank noten Van Tjalle en JasperBoekenplank multiplex - Van Tjalle en Jasper

Ook leuk om te lezen