Bookstones, een bijzondere collectie

» Naar de shop

Een wandeling door het park en het bestuderen van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Schatten, verborgen tussen bladeren en groen. Snuffelen in een bibliotheek, tussen kaften en letters. Boekenplanken gevuld met verhalen van ontelbare mensen. Het zijn de dingen die Shirley van Piere inspireren.

Deze gedachten komen prachtig samen in haar nieuwe serie ‘Bookstones’. Een serie boeken die getransformeerd zijn tot een groep stenen. Samen vertellen ze het verhaal van schatten die je in een boek of de natuur kunt vinden.

Bookstone design Shirley Van Piere 5

Bookstones

Wat wij zo bijzonder vinden aan deze stenen is de kunst om op een andere manier naar de wereld te kijken en het lef om geijkte producten dusdanig te veranderen dat ze een ander gevoel oproepen. Durf maar eens een boek in een steen te veranderen.

Dat van Piere er een bijzondere kijkwijze op na houdt bewees ze al eerder met haar  Folie-Bellevue. Deze bijzondere bank is onlangs in productie genomen door de Italiaanse galerie Leclettico. Wij zijn nu al benieuwd naar haar volgende project!

Bookstone design Shirley Van Piere 6Bookstone design Shirley Van Piere 4Bookstone design Shirley Van Piere 3Bookstone design Shirley Van Piere 2

Ook leuk om te lezen