Heb je een vraag? Dagelijks bereikbaar van ma t/m vr 08.00 – 22.00 uur en za-zo 09.00 – 17.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op je eerste aankoop ≫ Inschrijven

Borrelplank, broodplank, allesplank

» Naar de shop

Je hebt snijplanken en je hebt Snijplanken! Deze beauties worden door Ruben van der Scheer volledig handgemaakt van Esdoornhout. Maar is het nou een snijplank, broodplank, een kaasplank of een borrelplank? Ach, het maakt ook eigenlijk niet uit.

Esdoorn borrelplank

Ruben heeft hem borrelplank genoemd, waarschijnlijk omdat daar brood, kaas en borrelhapjes mee gemoeid zijn. Dan wordt niets of niemand vergeten. Oók nog leuk om te vertellen: het hout is van de eerste oogst Esdoorn uit de Flevo, tot planken gezaagd in Friesland en gedroogd aan de woelige wind. Let vooral op de kopse kanten van de plank die kunststukjes op zich zijn. De onderkant is gewoon vlak, wel zo praktisch. Borrel- of toch snij-, kaas- of broodplank is te krijgen in Medium en Large.

Ook enthousiast over dit kunststukje voor in jouw keuken? De Medium borrelplank kost € 44 en de Large borrelplank € 49 in de Gimmii shop.

Snijplank broodplank - Ruben van der ScheerBroodplank borrelplank - Ruben van der ScheerSnijplanken borrelplank - Ruben van der ScheerBorrelplank snijplank - Ruben van der ScheerBorrelplank broodplank - Ruben van der Scheer

Ook leuk om te lezen