Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bosbank van je eigen boom

» Naar de shop

Wist je dat je in Nederland je eigen stukje bos kunt kopen? Ik was flabbergasted! Een stukje loofbos vlakbij Riethoven of ruim 5.000 m2 vlakbij Ommen, ideaal voor openhaardhout. Via WOET koop je zo je eigen schaarse stukje Nederland.

Voor potentiele eigenaren van zo’n stukje bos, maar stiekem ook voor alle andere Nederlanders met een grote boom in de tuin, heeft MaandagMeubels de Bosbank bedacht.

Hakken en zagen
Op je eigen stukje bosgrond geniet je namelijk dubbel zo veel van de frisse boslucht, fluitende vogels en ruisende wind door de bomen. Je kunt heerlijk ontspannen in het bos, maar onderhoud is ook nodig. Stoere mannen en vrouwen zagen af en toe zelf een boom om en geven zo ruimte aan jongere en gezonde bomen. En daarna maak je van je eigen boom je eigen bank.

DIY
Het bosbank pakket bestaat uit vier beugels, vier poten en twee spanbanden en hiermee zet je heel eenvoudig je bosbank in elkaar.

Heb je zelf een boom(stam) en wil je hier een bosbank van maken, dan kun je het bosbank pakket voor € 59,50 kopen bij Markita, de nieuwe online shop voor zelfstandige ontwerpers.

Ook leuk om te lezen