Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bridge light; verplaatsbare tl verlichting

» Naar de shop

Je wilt tl light, het liefst led natuurlijk, maar je wilt hem ook makkelijk kunnen verplaatsen. Ik heb een lamp gevonden die aan die voorwaarden voldoet. Bridge Light van Ultra Studio is namelijk een nieuwe lamp typologie: een combinatie van een tafellamp en hanglamp. Geen beperkende bevestigingen aan het plafond maar een plug & play setup.

Verplaatsbare tl lamp

Bridge Light zou je een tl lamp op poten kunnen noemen. Op hele mooie poten. De subtiele houten benen geven de bureaulamp zijn karakter en zijn flexibiliteit. Een aanwinst voor kantoren die vaak van setting veranderen, een flexibele thuiswerkplek waarbij je goed licht nodig hebt, maar bij mij mag hij ook in de woonkamer.

bridge-light-Ultra-Studio - Gimmii

Bridge Light tl led tafellamp

Het Amsterdamse Ultra Studio heeft de Bridge Light gemaakt in de lengtes 140 / 160 / 180 / 200 / 220 en 240 cm. Daan van Tulder vertelt: “De hoogwaardige led TL geeft een warm-wit licht, zonder dat het verblindt. De LED TL wordt geleverd in een laser gesneden aluminium buis met 4 poten uit essenhout. De buis is afgewerkt met een matzwarte poedercoating”.

Bridge Light wordt in de eigen werkplaats van Ultra Studio gemaakt in Amsterdam, met zorg en liefde. De combinatie van tafellamp en hanglamp wordt geleverd inclusief led TL, lamp fitting G13. Nieuw in de Gimmii shop!

Bridge light Ultra Studio tl - Gimmii
Bridge light lamp Ultra Studio - Gimmii

Ook leuk om te lezen