Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Fun vibe met buitenlamp Sketch

» Naar de shop

Hier wordt ik een partijtje blij van! Enorm onderbelicht natuurlijk altijd; mooie tuinverlichting. Deze staande buitenlamp Sketch is van JSPR. Wat een pretletter, maar ook behept met een enorme klasse. Dat is waar JSPR zo in uitblinkt, het creëren van interieurfun op niveau. 

Dutch design buitenlamp Sketch

Dit keer zijn de pijlers van JSPR dus gericht op een outdoor collectie; de Sketch tuinserie. Ontwerper Bo Reudler bundelt samen met JSPR speelsheid in outdoor meubilair. De creatieve spontaniteit spat er van af. Ik vind dat je kunt zien hoeveel plezier ze hebben gehad tijdens de geboorte van deze buitenlamp Sketch.

JSPR Sketch tuinmeublen staal steel outdoor furniture - Gimmii shop

Organische vormen

Het lijkt toch net of de schetsen voor deze stalen tuinmeubels zo uit de losse pols zijn gemaakt? Een op elkaar afgestemd geheel met fun en lef is het geworden met een Sketch stoel, stoel met coole armleuningen, krukje, een staande lamp en een serie tafels. De buitenlamp is mijn favoriet uit de serie. 

Outdoor staande lamp

Wij zien de  sketch outdoor staande lamp vooral in je tuin, balkon of andere openbare- en buitenruimtes. Inclusief kleurrijke artistieke vibe. Dat hij handgemaakt is van staal en afgewerkt met 4 lagen beschermende coating maakt hem nog beter.

Sketch buitenlamp in Gimmii shop

Sketch lamp is luxe buitenverlichting met flair dat echt mooi blijft en die natuurlijk niet mag ontbreken in de Gimmii shop. Bekijk ook de andere prachtige producten van JSPR.

Buitenlamp Sketch JSPR Dutch design outdoor tuinlamp staande lamp - Gimmii shop

JSPR sketch lamp buitenlamp tuinlamp - Gimmii shop

 

Sketch tuinmeubelen luxe outdoor furniture JSPR - Gimmiishop
JSPR Sketch tuinlamp outdoor furniture staande lamp - Gimmii

Ook leuk om te lezen