5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

SteelTop desk styled de (t)huiswerkplek

» Naar de shop

Wij zijn zelf helemaal weg van de groene variant van bureau SteelTop. Wat een goed basiselement om mee te stylen heeft Peter de Boer voor Gispen neergezet. De werkkamer of de tienerkamer, gestyled met de groene koptelefoon is helemaal zijn plek, maar ook in je woonkamer maak je er je mooiste thuiswerkplek mee.

Bureau SteelTop instelbaar of verstelbaar

De stoere SteelTop heeft twee mooie T-poten. Hij is er in een vaste opstelling (instelbaar) of met een optionele handslinger waardoor je hem elk moment naar de gewenste hoogte kunt ‘slingeren’. Zowel het blad als de poten zijn er in wit, zwart, grijs en onze favoriet groen (matte poederlak).  

Gispen thuiswerken SteelTop bureau met More or Less stoel zwart

Minimalisme, functie en duurzaamheid

SteelTop is gemaakt van gelakt staal, waardoor de tafel 100% recyclebaar is. Duurzaamheid en functie komen samen, waarbij ergonomie een belangrijk uitgangspunt was voor Peter de Boer. Verder vallen het minimalistische design met goede lijnen en kleuren op.

Thuiswerkplek SteelTop

SteelTop bureau is onderdeel van het werkplek-concept ‘ThuisWerk’ van Gispen, maar hij zegt ook geen nee tegen een leuke office. De afmetingen zijn 120, 140,160, 180 of 200 cm x 80 cm en natuurlijk aan de Europese normen voor ergonomie.Wil je een kabelgoot bij je bureau? Geen probleem, dat kan ook geregeld worden. Wordt geleverd als flat pack. Te koop vanaf €649 in de Gimmii shop. Gratis levering. 

Gispen SteelTop werkplek, bureau

Gispen SteelTop bureau wit

Gispen Amsterdam SteelTop desk bureau

Gispen SteelTop bureau Peter de Boer

Gispen Bendit salontafel SteelTop bureau

Gispen Amsterdam SteelTop desk green Bendit coffeetable

Ook leuk om te lezen