Matchende lampen in viswinkel Madrid

» Naar de shop

Ontwerper Patrick Hartog zal zich dit jaar ook in Milaan, en wel in het mooie Lambrate presenteren. Ventura Lambrate, Via ventura no. 15 is the place om hem te vinden. Terwijl wij ons vast in onze handen wrijven over zijn nieuwste creaties, doen zijn Dutch design Cable lights hanglampen het in heel Europa en erbuiten goed.

Cable lights toegepast door Tarruella Trench

De Cable Lights met hun nautische uitstraling wordt zowel in woonkamers als in projecten met veel plezier toegepast. Vooral businesses die een link hem met de zee tonen veel interesse in de stoere lamp met zijn dikke ‘kabel’. Hier willen we je de toepassing laten zien van Tarruella Trench Studio.

Cable lights Patrick Hartog LA TIENDA DE PESCADERIAS CORUñESASDERIAS Spanje - Gimmii shop

Pescaderias Coruñesas in Madrid

In het nieuwe interieur van de viswinkel Pescaderias Coruñesas in Madrid heeft interieurdesign Studio Tarruella Trench de Cable Lights hanglampen toegepast met verschillende gekleurde snoeren. De gedachte is om een kleurenemotie te creëren die samenhangt met de verschillende kleuren van de vissen op de toonbank onder de lampen.  

Viswinkel

Viswinkels in Spanje zijn van een veel luxueuzer niveau dan hun broertjes in Nederland. Fantastisch dat de designs van Patrick Hartog een bijdrage kon leveren aan deze fantastistische Pescaderias. Geniet van de foto’s van Meritxell Arjalaguer.

N.B. Naast deze Cable light hanglampen, zijn er nu ook onder andere de Cable light hanglampen Large en Cable light vloerlamp.

PESCADERIAS Madrid met ook Cablelights Patrick Hartog - Gimmii
Patrick Hartog Cable light dutch design PESCADERIAS photo Meritxell Arjalaguer

Ook leuk om te lezen