Meer lol met de CHITCHAT van Teun Fleskens

» Naar de shop

Wij zijn op dit moment helemaal in ban van de Salone Internationale del Mobile in Milaan die van 12 tot 17 april alweer voor de 50e keer plaatsvindt.

Ons enthousiasme gaat vooral uit naar een groot aantal Nederlandse ontwerpers die aanwezig zullen zijn. Eén daarvan is Teun Fleskens. Wij denken dat zijn CHITCHAT hoge ogen gaat gooien.

Sociale functie
Teun wilde een product met een sociale functie creëren voor zowel binnen als buiten. Wachten in publieke ruimtes zou plezieriger moeten zijn. Denk aan het wachten bij de gemeente of in een ziekenhuis. De CHITCHAT kan hierbij helpen.

Het is een bewegend rond bankje voor maximaal zeven personen. Als je gaat zitten beweegt iedereen die al op het bankje zit, mee. Hilariteit alom natuurlijk en een gesprekje met je medebankbezetter is zo gestart.

Gezellig wachten
Vreemden zullen zo samen naar de beste balans zoeken. Het ijs breekt, de sfeer verbetert en wachten lijkt veel minder erg. Ook leuk om sollicitanten op te laten wachten.

Het boompje in het midden geeft deze balansbank bovendien een leuke groene twist. Als een bloempot houdt de bank de boom zo vast. De CHITCHAT is te verkrijgen in mulitplex en polyester. Made in Holland in gelimiteerde oplage.

Ook leuk om te lezen