5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Perfect design van Imperfect Design

» Naar de shop

De accessoirecollectie van het Nederlandse merk Imperfect Design wordt extra bijzonder als je hoort dat alle producten door bekende Nederlandse designers ontworpen zijn, in samenwerking met ambachtsgroepen in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Nederlands design met een exotisch tintje dus en een parel op het gebied van social design en wereldburgerschap.

Collectie Cantel

Voor de nieuwste collectie Cantel van Imperfect Design reisde de bekende ontwerpers Van Eijk & Van der Lubbe in 2011 af naar ontwikkelingsland Guatemala. In nauwe samenwerking met de lokale ambachtslieden ontstond er een prachtige vazencollectie, terwijl de nieuwe collectie Cantel nu ook karaffen en glazen bavat. Voor deze serie zijn uitsluitend lokale grondstoffen gebruikt en mondgeblazen van gerecycled glas. Elke vaas, karaf of glas in deze collectie is dan ook écht uniek.

Cantel glasserie Van Eijk en Van der Lubbe

Nieuwsgierig?

Wil je de producten in het echt bekijken? Van 13 tot en met 19 januari 2014 zal Imperfect Design haar nieuwe collectie tonen op de meubelbeurs IMM in Keulen. Ook tijdens Maison & Objet in Parijs van 24 tot en met 28 januari zal de nieuwe collectie te zien zijn.

Cantel serie groen -VanEijkenVanderLubbe-Imperfect-DesignCantel-glascollectie-Imperfect-Design

 

Cantel vazen glas door Van Eijk & Van der Lubbe voor Imperfect Design

Ook leuk om te lezen