Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Come On LED’s Go, go, go

» Naar de shop

Bert-Jan Pot doet graag een duit in de zak van een feest. Zoals gewoonlijk is zijn creatie weer spectaculair. Zijn laatste attractie samen met DHPH zijn de Come On LED’s Go lights. De oversized kroonluchter hint naar de jaren 70 disco dansvloer, met zijn led lampen, die zorgen dat je dag na dag kunt feesten tot in de kleine uurtjes.

Come On LED’s go Party

De dynamische diamant raster vorm, geeft een moderne touch. Bertjan Pot koos voor carnavaleske kleuren en verschillende formaten. Het kan natuurlijk zo groot en gekleurd als je zelf zou willen. Ikzelf laat mij inpakken door de zedigere witte variant.

Dhph Come On LED's Go light design Bertjan Pot - Gimmii

Bertjan Pot & DHPH

Bertjan Pot ontwierp en de productiespecialist Den Herder Production House geeft de Come On LED’s Go light met de hand vorm in hun werkplaats. Ze maken creaties van 4 bij 4 ledlampen, 4×5, 5×5, of 6 bij 5 leds, maar andere varianten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Gimmii is heel blij met de samenwerking met DHPH en deze vrolijke kroonluchter in haar collectie. Kies hier voor een gekleurde of witte Come On LED’s Go light in de Gimmii shop.

Neem voor custom made Come On LED’s Go’s contact op met info@gimmii.nl of bel 030-2540811.

Come On LED's Go 4x4 Dhph met Bertjan Pot - Gimmii shop
Bertjan Pot samen met Dhph Come On LED's Go light 5x5 - Gimmii

Ook leuk om te lezen