5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Contorno Mirror geïnspireerd op handspiegel

» Naar de shop

Ik heb mijn accommodatie voor Milaan dit jaar in Lambrate geboekt, zodat ik naar al het goeds in Ventura Lambrate kan kruipen. Maar een bezoek aan Via Bergognone 34, bij Connecting the Dots in de wijk Tortona zal ook gaan plaatsvinden. Een van de ontwerpers daar is Jolanda van Goor. Ik heb al foto’s gekregen van haar Contorno Mirror en wil hem gaan bekijken en bevoelen.

Contorno Mirror

De Contorno spiegel is geïnspireerd op de klassieke handspiegel en een uitbreiding van de Contorno collectie die Jolanda van Goor vorig jaar begon. Herinner je je nog haar Contorno bijzettafel, waar Gimmii vorig jaar in Milaan over schreef?

Contorno Mirror Olive Yellow-JolandaVanGoor - Gimmii

Minimalisme

De Contorno spiegel is net als de bijzettafel mooi in eenvoud en krachtig vanwege het vakmanschap. Van Goor mixt ook hier vakkundig luxe, industriële invloeden, oog voor detail en minimalisme. Qua kleur koos ze heel zorgvuldig voor Black en White met een bronzen spiegel. Silk Grey en Olive Yellow met een zilveren spiegel en Grey Blue met een grijze spiegel.

Contorno spiegel in Milaan

Qua specs kregen we door:  afmeting 47 x 2 x 70 cm en materiaal: gepoedercoat staal met een gekleurde spiegel. Hier alvast wat foto’s van deze tijdloze spiegels. Volgende week zullen live foto’s vanuit Milaan volgen, ook van de Contorno lamp! Inmiddels is deze prachtige Contorno wandspiegel ook te koop in de gimmii shop.

Contorno Mirror Black-JolandavanGoor - Gimmii Contorno Mirror Black-spiegel-JolandaVanGoor - Gimmii Contorno Mirror Grey Blue-JolandaVanGoor - Gimmii Contorno Mirror Grey Blue-spiegel-JolandaVanGoor - Gimmii Contorno Mirror Olive Yellow-JoalndaVanGoor-spiegel Contorno Mirror Silk Grey Olive Yellow and Grey Blue-JolandaVanGoor Contorno Mirror Silk Grey-JolandaVanGoor Contorno Mirror Silk Grey-spiegel-JolandaVanGoor - Gimmii Contorno Mirror White-JolandaVanGoor Contorno Mirror wit -JolandaVanGoor

Ook leuk om te lezen