Cottage town van Ontwerpduo

» Naar de shop

Allereerst natuurlijk een Merry Merry X-mas voor alle Gimmii lezers. Wij hopen dat jullie heerlijke, gezellige dagen hebben in een inspirerende woonomgeving.

Dutch Design in je plant
Wie voor een bijzondere kerstboom gaat, zou deze Cottage town huisjes van Ontwerpduo kunnen proberen. Maar ook na de kerst, als je huis ineens zo leeg lijkt, komen deze woninkjes van pas. Miniatuurhuisjes die je planten omtoveren in een gezellig dorpje: wat een leuk idee.

Ontwerpduo
De cottage town huisjes waren eerder dit jaar al een succes tijdens de DDW. Ontwerpduo, bestaand uit Tineke Beunders en Nathan Wierink, maken hun meeste producten zelf in hun atelier in Eindhoven. Zij houden van ´vroeger´, sprookjes en van bruggen slaan tussen kinderen en volwassenen.

Boomhut
Hun droom is om ooit nog eens een mooie grote boomhut te ontwerpen en te maken. Dit lijkt ons alvast een mooi begin. De cottage town huisjes zijn er in vier varianten: Rosie´s house, Lilly´s house, Olive´s house en Jasmine´s house.

Waterproof
De cottage town woninkjes zijn van waterproof papier, dus zij kunnen tegen een regenbui of gietpartij. Op verschillende plekken on- en off-line te koop via points of sale van Ontwerpduo voor € 8,95 per huisje.

Ook leuk om te lezen