In november prikkelden wij jullie al met schetsen van dit jaar´s Deluxe suite ICEHOTEL in Zweden. Berebijzonder is dat deze coole suite met de naam MINI Evolutions is gebouwd door niemand minder dan Dutch designer Wouter Biegelaar, samen met architect Viktor Tsarski. Hij heeft weer zijn uiterste best gedaan, gebikkeld en genoten en het resultaat mag er zijn. Een suite waarin je je waant in een wereld waar alles mogelijk is.

Deluxe suite ICEHOTEL Zweden met Wouter Biegelaar

Check de foto´s van het eindresultaat en vergaap je aan de weg ernaar toe. Wat een bikkels en wat een vakmanschap. De Deluxe suite is nog tot april open dus grijp je kans om het allemaal van dichtbij te zien en voelen. Naast deze deluxe suite zijn ook de andere delen van het hotel natuurlijk heel kunstig. Houd je het liever wat bescheidener, check dan eens de bijzondere delicate fruitschaal Fruitskin van Wouter Biegelaar.

MINI deluxe suite Wouter Biegelaar resultaatDeluxe-suite-ICEHOTEL-Wouter-Biegelaar-resultaatMini-deluxe-suite- finalMINI-deluxe-suite-ICEHOTEL-Wouter-Biegelaar-resultaatMINI-deluxe-suite-ICEHOTEL-Zweden-Wouter-BiegelaarDeluxe suite ICEHOTEL Wouter Biegelaar resultaatTijdens de bouw Icehotel MINI deluxe suiteWouter BiegelaarWerk-deluxe-suite-ICEHOTEL-Zweden-Wouter-BiegelaarLuc-hard-gewerktICEHOTEL Zweden MINI adventure

Ook leuk om te lezen