5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

& Designshop in Rotterdam

» Naar de shop

Al gehoord van de Zwaanshals in Rotterdam? Nee, het heeft niets met de Erasmusbrug te maken. De Zwaanshals is een buurtje in het Oude Noorden langs de Rotte die momenteel volop in ontwikkeling is.

Hippe restaurants, verrassende winkels en vooruitstrevende ontwerpers strijken er neer en maken het tot een buurt in opkomst. De bekende winkel Kookpunt zit er al een aantal jaren en ook de ontwerpersmarkt Rotabs heeft al een naam opgebouwd, maar er is meer.

& Designshop
Eén van de leukste winkels in de Zwaanshals is ‘& Designshop’. Het is een winkel met meubels, verlichting en interieuraccessoires die je in geen andere winkel tegen komt.

Geen bekende merken maar juist unieke producten van talentvolle ontwerpers van nu. Zo hebben ze de instant klassieker ‘Endless Chair’ van Dirk van der Kooij in hun collectie en ook de weergaloze ‘chippensteel’ stoel van Oskar Zieta. Hun collectie zal de komende tijd uitgebreid worden met meer opzienbare ontwerpen.


De bevlogen eigenaren Elwin en Nynke zijn zelf ontwerpers en weten dus niet alleen mooie interieurproducten voor hun klanten te selecteren maar ze kunnen er ook enthousiast over vertellen. Daarnaast werken Elwin en Nynke aan een eigen collectie die ze uiteraard ook in de winkel verkopen.

Het eerste resultaat daarvan is het ‘I shot the pattern’ vloerkleed. Gemaakt van vilt en met een twist erin. Ik ben benieuwd wat voor moois ze nog voor ons in petto hebben.

Ook leuk om te lezen