Dirk Vander Kooij presenteert zich weer fijn

» Naar de shop

Afgelopen vrijdag toog ik naar Zaandam voor Design District op het Hembrugterrein. Hierover binnenkort meer, maar hier eerst Dirk. Studio Dirk vander Kooij presenteerde zichzelf namelijk weer zo gruwelijk. We waren lekker vroeg en ik was dit keer vergezeld door Tjalle van Van Tjalle en Jasper. Het ontvangst was zoals altijd top en ik geniet zelf erg na van de foto’s, die ik jullie natuurlijk ook niet wil onthouden.

Dutch design 3d printing

De 3d geprinte producten zijn natuurlijk adembenemend en ze laten zich zo gewillig fotograferen in het mooie pand op Hemkade 18G-217. Willem van der Kooij (broer van Dirk) liet mij weten dat ze de lokatie ook veel verhuren voor fotoshoots, dus als je nog eens op zoek bent. Laten we ook even kijken welke nieuwe producten Dirk Vander Kooij presteerde. Te beginnen met de Snowmen speakerset.

Snowmen speakerset by Dirk Vander Kooij photocredit gimmii.nl

Snowmen speakerset

Deze speakerset is gemaakt met de industriele robot. Prachtige dikke lijnen in een te gekke vormgeving. Hedendaags design wordt met deze Snowmen speakerset gecombineerd met hoge technische performance (door inbreng van high-end speaker engineer Henk Jan Netjes). Zie jij ze ook al helemaal voor je in een loft, penthouse of een club.

Sunflower lamp 3d printing by Dirk Vander Kooij, inspired by Vincent van Gogh - photocredit gimmii.nl

Sunflower lamp

De Snowmen speakerset werd vrijdag geflankeerd door de Sunflower staande lampen. Deze lampen zijn een doorontwikkeling van de Fresnel hangende lampen. Dirk Vander Kooij liet zich voor de Sunflower floorlamp inspireren door de zonnebloemen van Vincent van Gogh. Een nieuw Dutch design icoon ontsproten uit een  oud Hollands meesterwerk.

DSC01654

More Dirk Vander Kooij

Geniet ook nog van de andere 3d geprinte designs van Dirk, zoals de Chubby chairs, broertje RvR chair, Not So Hollow chair, Fresnel hanglampen, nieuwe Chubby barkrukken, melting pot tables and many more..

Chubby chairs by Dirk Vander Kooij gimmii shop - photo gimmii.nl
DSC01662
DSC01664
DirkVanderKooij-WillemVanderKooij-Tjalle-photogimmii

Photocredits: gimmii.nl

Ook leuk om te lezen