Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Downstairs light of Stairway to heaven

» Naar de shop

Op zoek naar een kroonluchter die je niet doorsnee kunt noemen? Dan is de Downstairs light your man. De Downstairs begon zijn leven als Stairway to heaven, als onderdeel van een speciaal project die Bert-Jan Pot deed voor een theater café vlakbij zijn studio. Genoeg fun te bekennen bij dit ontwerp.

Ladder met carnaval lichtjes

Downstairs light is geen kroonluchter met fonkelend metaal of kristal. Je mond kan open vallen van verbazing bij het zien van dit lichtobject, als je je realiseert dat het een ‘opsekopse’ ladder is met carnaval lichtjes! Achter de fun zit verder een enorme dosis aan ambachtelijk design en goede details.

Downstairs 6 step BertJan Pot DHPH - Gimmii

Downstairs light van Bertjan Pot

Dat deze kroonluchter van Bertjan Pot een winner is, blijkt uit de vele award die het won, waaronder de 1e prijs: Frame-Moooi award 2012 en woonbeurs Pin. Downstairs light werd met liefde opgenomen in de collectie opgenomen van DH PH (Den Herder Production House). Je weet wel, ook de product van de grote Maarten Baas.

Dimbaar led in de Gimmii shop

De Downstairs light is een boegbeeld van  Dutch design met een smoel en kan dan ook niet missen in de Gimmii shop. Hij is te koop in 4 formaten: met 4 traptreden, met 6 treden, met 8 treden of zelfs 10. Allemaal met led verlichting natuurlijk en standaard dimbaar. Verder kun je er ook nog een lichtcomputer bij kopen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met info@gimmii.nl.

Downstairs kroonluchter van Bertjan Pot
Dhph_standmilano_downstairs-Bertjan-Pot-clay-furniture-Maarten-Baas - Gimmii
Downstairs light Bertjan Pot DHPH snapshot Bas - Gimmii

Ook leuk om te lezen