Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Veelzijdige ronde tafel Dukdalf Gispen

» Naar de shop

Houden jullie ook van watersport? Voor deze ronde Dukdalf tafel voor Gispen, liet Peter de Boer zich inspireren door de maritieme wereld. Een dukdalf is een houten constructie in het water waar vaartuigen aan afmeren. In het water blijft de kruisvoet natuurlijk vaak onzichtbaar, maar via deze tafel geeft de Boer hem een podium.

Stoere tafel geïnspireerd op maritieme wereld

Een stoere ronde tafel moest het worden met als meest opvallende detail het vierkante frame waarbij vier symmetrisch geplaatste poten op de centrale kolom bijeenkomen. Gispen koos voor metaal voor het frame in plaats van voor hout zoals bij het originele watersportelement. Het ronde tafelblad is van hout. Wij zien in de Dukdalf tafel een centraal ankerpunt in het interieur: een tafel die er echt staat, stevig en krachtig.

Gispen Dukdalf table Peter de Boer

Ronde Dukdalf tafel Gispen

Gispen maakt tafels voor kantoorinrichtingen en daar komt deze tafel zeker tot zijn recht; denk vergadertafel, leestafel. Maar ik fantaseer graag verder en zie hem ook in de horeca, in een bibliotheek of mooie openbare ruimtes. Er zijn mooie inspiratiefoto’s gemaakt hoe je De Dukdalf kunt inzetten, ook lekker thuis als eetkamertafel.

Zwart of wit

Als blad kun je 80 cm, 100 cm, 120, 140, 160 of 180 cm als diameter kiezen. Het ronde blad is gelamineerd en 2cm dik. Het stalen frame is afgewerkt met matte poederlak. De poten zijn voorzien van justeerdoppen waardoor eventuele oneffenheden van een minder egale vloer worden opgeheven. Je kunt kiezen uit een Dukdalf tafel in zwart of wit. De hoogte is altijd 75 cm.

Te koop in de gimmii shop

Kies de grootte en kleur van de ronde Gispen Dukdalf tafel die bij jou past in de gimmii shop.

Gispen Dukdalf table eettafel rond wit met Berlage stoelen en kruk en Slingerland lamp
Gispen Dukdalf table tafel rond zwart met Berlage stoelen en Slingerland lamp Gispen Dukdalf table black - Triennial chairs - Slingerland lamp - Berlage stool Gispen Dukdalf table Peter de Boer Gispen Dukdalf table eettafel rond wit met Berlage stoelen en kruk en Slingerland lamp Gispen Dukdalf tafel zwart diamer 152 x 75 cm hoog Gispen Dukdalf tafel wit 152 x 75 cm
Dukdalf tafel rond Gispen Peter de Boer - gimmii

 

Ook leuk om te lezen