Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Dutch design in je achtertuin!

» Naar de shop

Nu de zomer is begonnen leven we veel meer buiten dan binnen. Als de elementen ook nog eens meewerken wordt buiten echt je thuis. We nemen je mee in de tuin van Gimmii, want wij vinden het belangrijk dat iedereen een eigen plek heeft met licht, lucht, vuur en oogstrelend design. Ver hoef je niet te zoeken want de volgende ontwerpen komen gewoon uit Nederland. Sit back and relax…

Plastic Fantastic - JSPR

Designers en hun visie op het buitenleven

De Plastic Fantastic serie van JSPR vormt een kleurrijk geheel in je tuin. Bestemd tegen de elementen kun je genieten van extravagant tuinmeubilair waar je eindeloos mee kunt combineren. De Cageling hangstoel van Ontwerpduo is echt een plek voor jezelf. Hang hem aan een stevige boom en schommel zacht de dag van je af, wiegend met je tenen door het gras en vrij als een vogel. Over vogels gesproken, bekijk de Garden Elements van ontwerper Vincent Bos eens. Humor en speelsheid zijn een belangrijk kenmerk van zijn werk. Deze vogelhuisjes zijn parels in iedere tuin, dakterras of balkon.

Als de avond valt en het weer iets koeler wordt is het tijd voor warmte en gezelligheid. Wij zijn enorm fan van de Smokestack van ontwerper Frederik Roijé. Geïnspireerd op de typische fabriekspijp en met een lengte van maar liefst 2 meter is deze tuinhaard zowel imposant, nostalgisch als een prachtige plek om samen van een groots vuur te genieten. Met de Fire tools van Bernotat & Co is de vuurplaats compleet. Een plek om uren te genieten en een opvallende, industriële plek in de tuin. Geniet van het groen, de zon en dutch design!

Tot slot label Weltevree in de spotlight, die helemaal focust op buitenproducten. Haal je hart op met hun Nederlandse producten in de gimmii shop.

JSPR - Plastic Fantastic stoelen
Cageling hangstoel 10 - Ontwerpduo
Cageling hangstoel 12- Ontwerpduo
Garden Elements - Vincent Bos
Garden Elements waterplankje - Vincent Bos
FR-SMOKESTACK-PHOTO1
FR-SMOKESTACK-PHOTO4
open-haard-Fire-tools-Bernotat&Co

Ook leuk om te lezen