5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bezinning door Dutch Invertuals

» Naar de shop

Eens flink evalueren wie wij zijn en waar wij voor staan is geen overbodige luxe, zo bedacht het collectief Dutch Invertuals. De uitingsvorm van deze evaluatie was te zien op de DDW onder de naam Revaluate.  In het licht van verschuivende culturen en instortende economieën was hun doel een nieuw bewustzijn te formuleren. Daphna Laurens boetseerde een presentatie van het geheel.

Revaluate door Dutch Invertuals

Voel de vrijheid door vervagende grenzen. Creëer ruimte voor nieuw begrip, onbekend vakmanschap en alternatieve concepten van waarde en bezit. De tien ontwerpers: Daphna Laurens, Edhv, Jeroen Wand, Jetske Visser, Jólan van der Wiel, Kirstie van Noort, OS ∆ OOS, Raw Color, Roos Gomperts, Studio Mieke Meijer en Wendy Plomp doken vol in deze veranderende realiteit en zochten naar Revaluation. Reis door middel van de foto´s mee in hun tocht.

Daphna Laurens exhibition design revaluate for Dutch InvertualsRevaluate Dutch Invertuals DDWPresentatie Revaluate Dutch InvertualsRevaluate Dutch Invertuals collectiefRevaluate van Dutch InvertualsDaphna Laurens Revaluate Dutch InvertualsDaphna Laurens presentatie Revaluate Dutch Invertuals DDW 2013

Foto´s: Raw Color
Design expositie: Daphna Laurens

Ook leuk om te lezen