Van Edward van Vliet kun je altijd iets bijzonders verwachten. Zijn Studio richt zicht zich op ” creating worlds, destination design & orchestrating experiences” . Hoe goed past zijn prachtige Sir Edward vloerkleed voor Lensvelt in dit verhaal.

Sir Edward vloerkleed

Sir Edward vloerkleed van Edward van Vliet bruist van leven en kleur. Het is een grafisch carpet met een unieke vormgeving. Het patroon en de kleuren zijn abstract en gedurfd, de bijzondere randen geven het tapijt een warme touch. De woorden van Patrizia Moroso over Edward van Vliet als designer schieten door mijn hoofd  “Edward has the eyes of a photographer, the sensibility of a musician and the power of an architect”. Heel treffend voor dit carpet.

Blauw

Dit unieke Sir Edward vloertapijt, met gekleurde opdruk, is uitgevoerd in helder blauw. Bij een vloerkleed van dit caliber hoort natuurlijk een naam met allure: Sir Edward. Het koninklijke kleed past in een eclectische interieurstijl of als accent in een verder rustig interieur. Het carpet kan natuurlijk ook een wand verfraaien. Yes Sir…

Sir Edward vloerkleed heeft een mooie plek in de Gimmii shop veroverd. Afmeting: 200 cm x 300 cm x 0,74 cm (l x b x h). Kijk snel.

Sir Edward Carpet Edward van Vliet Lensvelt Singel Amsterdam
Sir Edward Carpet 200 x 300cm design Edward van Vliet for Lensvelt

Ook leuk om te lezen