Elementiles van Ontwerpduo voor Vij5

» Naar de shop

Elementiles van Ontwerpduo voor Vij5: wat een beauty in vorm en kleur en wat een veelheid aan functies behapt dit design. Bij hun succesvolle samenwerking Llus lamp gingen de ontwerpers ook uit van elementaire vormen. Dit keer zijn het wandelementen geworden, die multifunctioneel ingezet kunnen worden. De naam klopt als een bus; Elementiles, elementaire basistegels waarmee je oneindig verder kunt. Maar het zijn geen gewone tegels…

Wandelementen Elementiles

De tegels komen in de vorm van spiegels, magnetische tegels, kurktegels, krijttegels, eiken wandkastjes en frames van staaldraad. Er is gekozen voor strakke geometrische vormen in mooie kleuren. Mix en match naar hartelust, zodat je de in jouw ogen meest decoratieve en functionele opstelling hebt gevonden. Super voor in de badkamer, kinderkamer, studeerkamer, keuken, woonkamer of waar eigenlijk niet, kun je beter zeggen!

Je eigen favoriete opstelling

Ze zijn los te koop, maar geniet alvast van de voorbeeldsets die Ontwerpduo en Vij5 gemaakt hebben. Plus de video natuurlijk. 

Dit zijn de ontwerpers favorieten, maar je kunt zelf aan de slag met spiegels in small en large, krijtbord, kurktegels in medium of large, frame van draad in roze (RAL 3017) en blauw (RAL 5022), eiken kastjes in small en medium (6cm diep) of de magnetische tegels diamant en large in gepoedercoat staal in geel (RAL 1014) en groen (RAL 6019). Succes met creëren!

Elementiles set example 1 Ontwerpduo with Vij5
Elementiles wandelementen Ontwerpduo met Vij5 voorbeeld 3
Elementiles set 5 example 4 Vij5 Ontwerpduo
Elementiles example 6 van Vij5
Elementiles wallelements set7 by Vij5
Elementiles example 8 Ontwerpduo voor Vij5
Vij5 Elementiles alle elementen by Ontwerpduo
Elementiles wandtegels Ontwerpduo presentatie DDW_foto CorienJuffer Gimmii

Fotocredits Vij5 & Ontwerpduo, laatste foto Gimmii.nl

Ook leuk om te lezen