Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Collectie 7830: ook voor kleine ruimtes

» Naar de shop

In januari bezocht ik de meubelbeurs IMM Cologne en een bezoekje aan Design Post Keulen is dan natuurlijk áltijd een must! De stand van het bekende Nederlandse meubelmerk Gelderland sla ik nooit over. De stand is altijd origineel en kleurrijk ingericht en ik ben altijd super nieuwsgierig naar de nieuwe modellen. Dit jaar werd ik verrast door de compacte 7830 serie, bestaande uit een bankje en fauteuil 7830.

7830 serie; ideaal voor smallere ruimtes

Niet zo groot behuisd? Maak kennis met de verrassend compacte 7830 serie, ontworpen door Dick Spierenburg. De serie bestaat uit een fauteuil van 82 cm breed, een 2-zitsbank(je) van 165 cm breed en een poef van 70 bij 50 cm. Dankzij de diepte van de bank en het fauteuiltje van nog geen 80 cm (79 cm om precies te zijn) is deze bank ideaal voor in de wat kleinere / smallere ruimtes.

Gelderland bank 7830

 

Ondanks het formaat een royale uitstraling

Ondanks het compacte formaat oogt de 7830 toch sfeervol en zelfs royaal. De bank is overheersend strak, maar de organische details in de bank én de speelse houten poot zorgen voor de vriendelijke, sfeervolle en royale uitstraling. Gelderland zegt het zelf ook op hun website en daar ben ik het wel mee eens: de bank heeft een Scandinavische look. Ik denk dat de bank dit voornamelijk aan de houten poot te danken heeft. Het is een fris, hip, jong model!

Perfect voor in bijvoorbeeld de serre

Al een comfortabele zitbank in de woonkamer, maar nog op zoek naar een fijn, compact zitplekje voor in bijvoorbeeld de serre, hal of slaapkamer? Denk ook dan aan deze 7830 serie! De 7830 is verkrijgbaar in diverse typen en kleuren leder en stof. De houten pootjes zijn in drie kleuren leverbaar.

7830 serie couch Gelderland
7830 fauteuil Gelderland
7830 bank Gelderland design Dick Spierenburg

 

Gelderland 7830 serie bank fauteuil

Ook leuk om te lezen