Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vouwen met de FluxChair

» Naar de shop

De FluxChair: een fantastische stoel voor mensen met ruimtegebrek, maar ook voor de chique festival- en campingganger. Een stoel die je binnen tien seconden van draagbare envelop ombouwt tot relaxte stoel. Last but not least past de FluxChair in elk schuurtje, want je kan 77 enveloppen stapelen in minder dan een meter.

Status
Vroeger, in de dagen van de Egyptenaren tot de tijd van Napoleon was de opvouwstoel altijd een object van status en schoonheid. Tegenwoordig is dat imago enigszins verslechterd. En dat is jammer vindt Douwe Jacobs, ontwerper van de FluxChair.

Voordelen
Volgens Jacobs bespaart een opklapbare stoel niet alleen waardevolle vloeroppervlakte en maakt het verplaatsen van de stoelen makkelijker, nog belangrijker is het feit dat je overal waar je wilt, kunt gaan zitten: het strand, het park en natuurlijk de camping of een festival. En omdat de stoelen tijdens transport zoveel minder ruimte innemen dan andere stoelen, zijn zij ook minder belastend voor het milieu.

Daar kunnen wij nog aan toevoegen dat je je voor het uiterlijk van deze stoel ook zeker niet hoeft te schamen. Ze zouden zelfs niet misstaan op een bruiloftsfeest! Hij weegt overigens slechts vier kilo en kost € 129. Vanaf oktober te bestellen via de online FluxChair shop. Kussens zijn € 39.

Niet overtuigd? Bekijk dan hieronder de demonstratie van Tom die laat zien met welk gemak je de FluxChair in elkaar zet.

Ook leuk om te lezen