Speelse kussens met franje

» Naar de shop

De lente komt er aan en van deze kussens worden we zo vrolijk. Ik heb het over het Fringe kussen van Roos Soetekouw; lekker speels met de fringes/franjes. En dan die kleuren! Roos Soetekouw is niet de eerste de beste. Ze studeerde aan het Amsterdam Fashion Instituut en neemt de mode invloeden mee in haar interieurproducten.

Fringe kussen

Roos Soetekouw heeft inmiddels al een leuke collectie op haar naam met kussens, kleden, theedoeken & more. Dit kussen Fringe van Soetekouw is het helemaal wat mij betreft. Fringe betekent natuurlijk pony, een kussen met een pony dus. Voor wat extra flair in je interieur. Roos Soetekouw koos voor prachtige kleuren met idem dito namen. Deep Pink, Fun green, Ice blue, Black & White, Soft Mint en Coral.

Luxe stoffen en kleurencombinaties

De Fringe kussen zijn een lust voor het oog, maar ook voor je vingers en de rest van je lichaam. Door haar mode achtergrond weet Roos als geen ander unieke kleurencombinaties  maar ook stoffencombinaties te creëren. Ze kiest en combineert verschillende materialen om zo luxueuze stoffen te ontwikkelen. De stoffen worden speciaal voor haar ontwikkeld en geproduceerd op een bijzonder plek.

TextielLab Tilburg

Deze bijzondere plek is het TextielLab in Tilburg. Kussen Fringe is gemaakt van mohair, viscose, katoen en polyester draden en worden milieuvriendelijk geproduceerd in dit gerenommeerde TextielLab. Made in Holland en eerlijk Dutch design dus. 

Gimmii shop

Fringe kussen is te koop in de Gimmii shop, net als de andere producten van Roos Soetekouw. Fringe is er in: Small: 35×50 cm of Large: 50×50 cm.

Ook leuk om te lezen