Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Fruitskin tijdens Dutch Design Week

» Naar de shop

Wij kijken al weer uit naar de Dutch Design Week 2012 in Eindhoven. Van 20 tot en met 28 oktober 2012 zal het weer bruisen in de designstad met talentvolle Nederlandse ontwerpers, nieuwe projecten, experimenten, producten en meer. Deze Fruitskin fruitschaal van Wouter Biegelaar is die week te zien op de Design Etalage Route door Eindhoven. Om precies te zijn bij Tenax Lederwaren aan de Hermanus Boexstraat 18.

Lancering van Fruitskin
De nieuwe Fruitskin fruitschaal van Wouter Biegelaar heeft de vorm van een sliertige fruitschil. Het is gemaakt van plaatstaal en kan in verschillende hoogtes worden gevormd. Biegelaar (1980) groeide zelf op in de Betuwe, de fruitstreek van Nederland. Het spel of de uitdaging om tijdens het schillen van een appel de sliert niet te laten breken, is de inspiratie achter dit nieuwe ontwerp.

Speciale editie
Wouter studeerde in 2004 af aan de Design Academy Eindhoven. Sindsdien is hij als zelfstandig ontwerper werkzaam in verschillende branches, o.a. mobiliteit en interieur. Zijn Fruitskin is verkrijgbaar voor € 34,95 in de kleuren rood, oranje, bruin, groen, wit en paars. Te bestellen via de Gimmii shop.

Ook leuk om te lezen